رنگینک یه نوع دسر ایرانیه خوشمزه ست خیلی هم مقویه

 

مواد لازم

 خرمای رطب : 10 عدد

گردو: مقداری

آرد : یک پیمانه

پودر هل و دارچین : ازهرکدام یک قاشق چایخوری

کره : 50 گرم

روغن جامد: دو قاشق غذاخوری

روغن مایع : یک چهارم پیمانه

 طرزتهیه

 خرمائی که استفاده میکنید رطب باشه ، اگر نبود با خرمایی که نرم باشه هم میشه.

خرما ها رو بشوئید هسته شون رو دربیارید و پوستشون رو بکنید ، پوست رطب بعد ازشستن به راحتی کنده میشه

داخل خرما به جای هسته ؛ گردو بذارید

خرماها رو به هرشکلی که دوست داشتید ، تو ظرف بچینید

آرد رو الک کنید و تفت بدید

وقتی بوی خامیش گرفته شد ، کره و روغن جامد ومایع رو اضافه کنید ، آرد رو به هراندازه که دوست دارید تفت بدید ( رنگش به دلخواه خودتونه ) بعد هل و دارچین رو اضافه کنید و از رو حرارت بردارید ،

 

 مایع رنگینک دراین مرحله کمی شل تر ازحلوای معمولیه ،

بعد این مایع رو بریزید رو خرما ها و شکل بدید

بعد روش رو با هرچی دوست داشتید تزئین کرده و بعد ازخنک شدن سرو کنید.

نکته: میتونید دارچین رو به حلوای رنگینک اضافه نکنید بعد به عنوان تزئین روش بپاشید.

هل و دارچین دیگه سلیقه ای هست چون خود خرما و گردو و ارد بوی خاص خودش رو داره.

تو زمستون دسرهای گرم خیلی استخوانهای بدن رو آروم میکنه.و هم مقوی و انرژی راست.

نوش جان