با یه زنگ تفریح خوشمزه موافقید؟
رنگینک یه نوع دسر ایرانیه خوشمزه ست خیلی هم مقویه
خرمای رطب : 10 عدد
گردو: مقداری
آرد : یک پیمانه
پودر هل و دارچین : ازهرکدام یک قاشق چایخوری
کره : 50 گرم
روغن جامد: دو قاشق غذاخوری
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
طرزتهیه
خرمائی که استفاده میکنید رطب باشه ، اگر نبود با خرمایی که نرم باشه هم میشه.
خرما ها رو بشوئید هسته شون رو دربیارید و پوستشون رو بکنید ، پوست رطب بعد ازشستن به راحتی کنده میشه
داخل خرما به جای هسته ؛ گردو بذارید
خرماها رو به هرشکلی که دوست داشتید ، تو ظرف بچینید
آرد رو الک کنید و تفت بدید
وقتی بوی خامیش گرفته شد ، کره و روغن جامد ومایع رو اضافه کنید ، آرد رو به هراندازه که دوست دارید تفت بدید ( رنگش به دلخواه خودتونه ) بعد هل و دارچین رو اضافه کنید و از رو حرارت بردارید ،
مایع رنگینک دراین مرحله کمی شل تر ازحلوای معمولیه ،
بعد این مایع رو بریزید رو خرما ها و شکل بدید
بعد روش رو با هرچی دوست داشتید تزئین کرده و بعد ازخنک شدن سرو کنید.
نکته: میتونید دارچین رو به حلوای رنگینک اضافه نکنید بعد به عنوان تزئین روش بپاشید.
هل و دارچین دیگه سلیقه ای هست چون خود خرما و گردو و ارد بوی خاص خودش رو داره.
تو زمستون دسرهای گرم خیلی استخوانهای بدن رو آروم میکنه.و هم مقوی و انرژی راست.
نوش جان