کمی صبر و حوصله کنید مانند داستان این مطلب رو بخونید..لطفا..

قبل از هر چیزی بهتره بدونیم هدف از دانستن اخلاط چهارگانه که

قبلا عرضکردم چیه؟

همه ما انسانها و کل موجودات از غذاهاییتناول میکنیم که

حیات به ما اهدا شود. 

 

" چه بسا با آنکه اشرف مخلوقات هستیم اما قدرت و صاحب

کائنات حسی در بطن حیوانهای صامت قرار داده که در نوع ناطق

کمتر میشه دید.

 

" به کرّار دیده ایم حیوانهایی که: بعضی از غذاها رو نمیخورند همین

که با حس شامه خود بو میکشند فورا سر برمیگردونن.

این همون قدرت کائنات هستش که بهش فرمان میده نباید بخوری"

اما چون ما انسانها مختار هستیم همین اختیار باعث میشه گاهی

غذاهای ناباب رو در اثر هوا و هوس میخوریم  به همین دلیل باعث

بیماری ما میشه"...

 

بهر حال: بذار بطور خلاصه اشاره کنم چطور میشه خون در بدن

ساخته میشه" چی باعث گرم شدن بدن میشه؟

چرا ما ترش میکنیم؟ چرا اب دهان بیرون میریزیم"؟ و چراهای

دیگر...

 

تصور کنید هنگامیکه لقمه ای بدهان وارد میکنیم چه بر سر این

لقمه میاد..چگونه تمام این دستورات بطور ناخوداگاه کار میکنند و

دستگاه گوارش ما بر اثر ترشهات و گرما اونو خرد کنه بپزه و

جوشیده بشه.تا باعث نیروی رشد ما بشه و اونو تبدیل به پوست

و گوشت و خون و استخوان بکنه .

 

کمی فکر کنید متوجه میشید هر چیزی که جوشیده بشه ضایعاتی

بجا میذاره.دقت در همین امر یعنی دوری از بیماری ها.

 

"یک لقمه رو که وارد دهان میکنیم دنبال کنیم:

هر غذایی که وارد دهان میشه توسط فکها و دندونها جویده میشه

این کار بر اثر گرمای دهان که محصولی از گرمای بدن هست و

ترشحات و عمل انزیمها بوجود میاد..

تا همینجا هضم صورت گرفته بهشهضم اول میگن

 

 غذا رو قورت میدیم که مستقیم وارد معده میشه" در اونجا

بر اثر گرمای معده و تولید اسید.. سودا  آنرا مجددا میجوشونه"

تا همینجاشو میگن: هضم دوم".

همون لقمه اینجا تبدیل به نیمه مایعی شده  که بهش

عصاره جوشیده میگن" معده این جوشیده رو میفرسته واسه کبد

 

" یه بخشی از غذا در روده رسوب میکنه عصاره اصلی باقی میمونه

و مابقی  که از طریق ادرار و مدفوع وفع میشه

 

" خب عصاره اصلی ما توسط کبد اونو بیشتر میجوشونه

تا تبدیل به خون تازه بشه" اتفاقا همینجاست که داخل خون تازه

حبابهایی ریز پدید میاد که در خون بطور شناور هستش بهش میگن:

زرداب صفرا"

تازه این فرایند ادامه پیدا میکنه بخشی از این زرداب سخت

و خشک میشه که بهش میگن: سودا...گرمایی که کبد داره برای

جوشاندن قسمتهای غلیظتر باقی مانده که بهش

خلط میگن کافی نیست"

 

چکار میکنه؟ تمام این اجزا  رو به ریه ها و شریانها میفرسته"

که اونجا گرمای طبیعی باز اونو شروع

به جوشوندن میکنه تا همینجا این روند و فرایند رو میگن: گوارش.

."که اتفاقا در همینجا نیز خلط تولید میشه"

در این مرحله قدرت و نیروی رشد بدن اونو

تبدیل به گوشت میکنه" همینطور بخشهای غلیظ ترش رو تبدیل به

استخون میکنه" در اینجاست که یه بخشی از اون که برای بدن نیاز

نباشه یا بدن نتونه ازش استفاده کنه مواد فرعی یا زائد میگن و دفع

میشه چطوری؟عرق کردن" مخاط" بزاق" و اشک بیرون میزنه" پس

باقیماندهای که در بدن بجا مونده اسمش غذای مطلق هستش"

یعنی همچین غذایی وقتی در بدن جای بگیره"

بدن متغیر نمیشه حالاتش" یا واکنش نشون نمیده" اون رو به فعل

خودش در میاره و دقیقا سازگار بدن هستش که براحتی اونو برای

سوخت و ساز تن مهیا میسازه"که جزوی از بدن یا عضوی از بدن رو

بسازه"

دیدید که دیدن خدا اونقدر ها هم سخت نیست" فکرشو بکن چه

مسیری رو یک لقمه طی کرده چند بار به چند روشی جوشیده شده

تا برای ما جون  یا خون بسازه"

 

که در علوم طب غریبه بهش میگن:

غذای مطلقی که باعث حفظ حرارت و قالب برکیفیت باشه"

تا بتونه مانند سنسوری گرما و سرما و فشارهای اقسام درونی

رو کنترل و فرماندهی کنه"...

 

تا اینجا رو عرض کردم چند بار بخونید از بر خواهید شد...

 

به مرور واستون خواهم نوشت که چه غذایی برای چه عناصر

چهارگانه ای نیازه که به راحتی هم

تولید گرما سرما سودا صفرا خلط میکنه"

و چه غذایی براش مضره...

بعدش علائمی که بدونید خود شما و بدنتون از کدوم عناصر واخلاط

دستور میگیره

فعلا بابای